Fotostudio Hart en Kamstra; professioneel fotograaf

Marianne Hart & Hans Kamstra, wij zijn een fotografen-echtpaar dat opgeleid is aan de MTS voor fotografie en fototechniek in Den Haag en sinds 1982 op Terschelling woont.

U kunt bij ons terecht voor familiefoto’s, portretfoto’s, bruidsfoto’s, etc. Zowel op Terschelling als ” aan de wal” .
Al menigmaal hebben we een prijs gewonnen in zowel de categorie Bruidsfoto als Portretfoto.
Wij kunnen snel leveren daar wij alles in eigen huis verwerken, van foto-vergrotingen tot canvasprints.

Lid van Master Photographers Network en Ringfoto.

Openingstijden:

1 mei – 1 november
Maandag t/m zaterdag – 8.30 – 18.00 uur
Zaterdag – 8.30 – 17.00 uur

1 november – 1 mei
Maandag t/m zaterdag – 8.30 – 12.00 uur en 13.30 – 18.00 uur
Zaterdag – 8.30 – 12.00 uur en 13.30 – 17.00 uur

In de winter zijn we op woensdag gesloten & van 7-1 tot 2-2 in winterslaap…

Op 1 november 2014 de titel BRONS MASTER behaald in het Master Photographers Nertwork!

 

Privacy Verklaring FHK – 10.5.2018

 

PRIVACY VERKLARING
HOE WIJ OMGAAN MET UW GEGEVENS
In het kader van de wet AVG (in Europa GDPR genaamd) moeten bedrijven vanaf 25 mei 2018 voldoen aan een aantal normen op het gebied van gegevensbewaring en –bescherming. Ook moeten bedrijven aangeven hoe ze met persoonsgevoelige informatie omgaan.
Op deze pagina geven wij aan hoe wij hiermee om gaan. We zijn nog aan het ontdekken wat er wel en niet op ons van toepassing is, dus het onderstaande is onderhevig aan voortschrijdend inzicht. Deze tekst zal aangepast worden als nieuwe inzichten dat wenselijk maken. Boven aan deze tekst staat de datum van de laatste revisie. Eventuele onnauwkeurigheden in deze tekst kunnen geen grond zijn voor enige juridische actie.

ONZE PRIVACY VERKLARING

10 mei 2018
Identiteit
Onze identiteit is Fotostudio Hart & Kamstra. Bestaande uit Marianne Hart en Hans Kamstra. Wij staan als v.o.f. ingeschreven in het KvK onder nummer 01048381
Zorgvuldige omgang met uw gegevens
Wij gaan zo zorgvuldig mogelijk met uw gegevens om. Ook de gegevens van uw relaties behandelen wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.
Inventaris
De volgende gegevens slaan wij op: Voor- en achternaam; bedrijfsnaam; adres; postcode; woonplaats; telefoonnummers (mobiel en vast), email adres(sen); websites; data laatste contact, onze email wisseling; uw bank gegevens en uw KvK nummer. Ook uw sociale media accounts en pagina’s willen wij nog wel eens op slaan.
Grondslagen en doelstellingen
De grondslagen waarop wij uw gegevens op slaan zijn die van ‘uitvoering van een overeenkomst’ en van ‘Gerechtvaardigd Belang’. Uw gegevens worden op geslagen voor twee doelstellingen: het uitvoeren van uw opdrachten, en het laten zien van ons werk (via Direct marketing en Social Media Marketing).
Gevoelige informatie
In principe slaan wij geen gevoelige informatie op. Dat is niet de aard van onze bedrijfsvoering. Dus informatie over huidskleur, geloof, seksuele geaardheid, medische problematiek, etc. komen in onze gegevens niet voor.
Vertrouwelijkheid
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Ze worden niet aan derden ter hand gesteld. De enige uitzondering hierop is dat wij uw gegevens geven aan een collega fotograaf die een opdracht voor u gaat doen omdat wij zelf verhinderd zijn.
Opslag, bescherming en duur
Uw gegevens worden opgeslagen in onze financiële administratie; in ons email programma, onze kalender en/of agenda en in ons nieuwsbrief programma. De beveiliging van onze gegevens zijn basaal. De genoemde programma’s zijn beschermd met een password/username en ons netwerk wordt beschermd door een firewall. Onze website slaat alle gegevens op die u achterlaat op ons contact formulier. Onze website is beveiligd tegen inbreuk en hacking.
.
Met enige regelmaat schonen wij de gegevens op. Gegevens van relaties met wie wij verder geen contact meer hebben worden na 5 jaar verwijderd uit onze systemen.
Onderaan deze pagina vindt u links naar de Verwerkersovereenkomsten met de partijen wiens diensten we gebruiken.
Aansprakelijkheid
Wij, noch ons bedrijf, kunnen aansprakelijk worden gesteld voor schade die u ondervindt door gebruik van uw gegevens dat plaatsvind zonder onze toestemming.
Toestemming
Iedereen die ons contactformulier gebruikt, en/of een opdracht verleent, geeft aan dat wij zijn of haar gegevens mogen op slaan op de manier hierboven aangegeven, en voor de doelstellingen hierboven aangegeven.
Portretrecht
Met grote regelmaat maken we foto’s van mensen. Ze staan dan zeer herkenbaar op de foto. Voor zover wij de wet nu begrijpen valt het recht rond iemands’ portret onder het portretrecht, en niet de nieuwe wet op de privacy. Dat betekent dat er in dit opzicht niets verandert. Wij adviseren opdrachtgevers nog steeds om in hun arbeidscontracten en regelementen voor evenementen op te nemen dat het de opdrachtgever vrij staat om mensen te laten fotograferen en de beelden commercieel te gebruiken.
Inzage
U heeft ten alle tijden het recht om de gegevens op te vragen die wij van u hebben opgeslagen, voor zover ze onder de wet AVG vallen. U krijgt binnen vier weken reactie.
Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Fotostudio Hart & Kamstra neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@terschellingfoto.nl. Fotostudio Hart & Kamstra bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld.
Klachten
Mocht u problemen hebben met de gegevens die wij van u hebben opgeslagen, dan kunt u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

VERWERKERSOVEREENKOMSTEN

• Onze administratie voeren wij via Yuki.nl. Onderdeel van ons abonnement bij de Triangelgroep waar wij een verwerkersovereenkomst mee hebben.
• Grote bestanden worden verzonden via www.wetransfer.nl. Hier een link naar hun privacypolicy: https://wetransfer.com/legal/privacy
• Ons emailverkeer loopt via een abonnement van Expro.IT. Dit is de link naar hun voorwaarden: https://www.exproit.nl/voorwaarden/

Contact

Fotostudio Hart & Kamstra
Westerburen 19
8891 GN
Terschelling Midsland
T: 0562-448007
E: info@terschellingfoto.nl

Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

Contact

Fotostudio Hart & Kamstra
Westerburen 19
8891 GN
Terschelling Midsland
T
: 0562-448007
E: info@terschellingfoto.nl

    

Openingstijden

1 mei - 1 november
Maandag t/m zaterdag - 8.30 - 18.00 uur
Zaterdag - 8.30 - 17.00 uur

1 november - 1 mei
Maandag t/m zaterdag - 8.30 - 12.00 uur en 13.30 - 18.00 uur
Zaterdag - 8.30 - 12.00 uur en 13.30 - 17.00 uur

In de winter zijn we op woensdag gesloten