Fotocursus

Hrt & Kamstra

Fotocursus volgen?

Kom naar Terschelling!

Terschelling is eigenlijk synoniem voor schitterende natuur. Met zee, strand, bos, duinen, heide, polder en talloze vogelsoorten is de flora en fauna van dit eiland ongekend rijk. Wij bieden je een paar onvergetelijke dagen opTerschelling!

Nieuw: Fotosafari

Ga mee op pad met de fotograaf bij het ontvouwen van de dag.

We gaan fotograferen bij zonsopkomst en laten je onze mooiste plekken van Terschelling zien. Leren je kijken naar de vormen in het landschap, de details en welke instellingen van je camera te gebruiken. We verplaatsen ons per Landrover, koffie & thee gaan natuurlijk mee.  Duur: 3 uren. Minimaal aantal deelnemers: 3. Aanvang: is afhankelijk van de zonsopkomst. Kosten: € 75.00. p.p.

Privélessen

We bieden de mogelijkheid om, geheel op jou afgestemd, je meer te leren over je camera en/of op pad te gaan in de natuur en verdieping te krijgen in jouw manier van fotograferen, te leren over landschapsfotografie, te kijken, gebruik van de juiste instellingen, etc. al naar gelang jouw wensen. Duur: 1,5 uur. Kosten: € 75.00. Tijdstip en dag in overleg.

Fotoworkshop Natuurfotografie

Leer kijken, de verschillende compositievormen, belichting, scherpstelling, etc. van 9.30-12.30 uur. Vooraf opgeven a.u.b.. Dit kan per mail of telefoon. Deze workshop gaat door bij minimaal 3 personen. De kosten zijn: € 50.00 p.p. (Ben je met 2 personen: € 75.00 p.p.)

Ook heel geschikt als vriendinnen- of bedrijfsuitje! Kan dan aangepast worden aan uw wensen.

Fotocursus volgen?

Kom naar Terschelling!

Terschelling is eigenlijk synoniem voor schitterende natuur. Met zee, strand, bos, duinen, heide, polder en talloze vogelsoorten is de flora en fauna van dit eiland ongekend rijk. Wij bieden je een paar onvergetelijke dagen op Terschelling!

Wekelijks apart te volgen fotocursus

Of volg de workshop het hele jaar rond!

Dinsdagochtend: Fotocursus; alles m.b.t. de camera en de techniek hiervan. Sluitertijden, diafragma’s, witbalans, etc., van 9.30-12.00 uur à € 50.00 p.p.

Donderdagochtend: Fotoworkshop natuurfotografie. Leer kijken, de compositie, belichting, scherpstellen, etc. van 9.30-12.30 uur à € 50.00 p.p.

Vooraf opgeven is noodzakelijk. Dit kan zowel per telefoon als email. Deze workshop gaat door bij een deelname van 3 personen. Heb je interesse in een van de cursussen, over de data en prijzen, bel 0562 448007 of vraag informatie aan.

Reacties van cursisten op de fotoworkshop:

Hartstikke bedankt voor je antwoord en opmerkingen! Trots op de “topper” en daar waar je de uitsnede hebt veranderd of in zwart/wit omgezet, ben ik het volledig met je eens dat het er zo veel mooier uitziet. Je moet het alleen maar even zelf zo zien….een goede les! John.

Contact

Neemt u dan contact op door uw gegevens achter te laten in het contactformulier hieronder. Uiteraard zijn wij ook telefonisch en per e-mail bereikbaar.