Terschelling en fotograferen, dat hoort bij elkaar.

Wil je meer leren over de compositie, licht, belichting en witbalans dan is de workshop natuurfotografie iets voor jou. Dit kan zowel in een groeps- of privéles. Een privéles van anderhalf uur kost 85 euro en dan ben je 1 op 1 met de fotograaf op pad. Alle tijd voor jou en je vragen. Dag en tijdstip in overleg.

Workshop Nachtfotografie.

Ook in de nacht is er veel te fotograferen op dit mooie eiland. Wat heb je nodig, waar moet je om denken en hoe pak je het aan? Hoe leg je bijvoorbeeld de stralen van de Brandaris vast of al die sterren die we hier zien? We gaan samen in de nacht op stap dus neem je statief mee als je naar Terschelling komt.

Privé uitleg over je camera.

Je hebt een nieuwe camera  en daar ben je natuurlijk ontzettend blij mee maar wat een mogelijkheden….. … Is het ingewikkelder dan verwacht? Wij kunnen je daar vast mee helpen. Tijdens een priveles van anderhalf uur helpen wij je op weg en maken je vertrouwd met de mogelijkheden van je camera. Wil je nu eindelijk eens weten hoe dat nu zit met diafragma, sluitertijd en ISO? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden want als professioneel fotograaf weten we daar natuurlijk alles van. € 85.00 voor anderhalf uur.  Dag en tijd in overleg.